Kitap Kulübü’nde öğrencilerimiz okuma alışkanlığı kazanarak yaratıcı yazılar da yazıyor. Bu tür çalışmalar öğrencilerimizin iş birliği, eleştirel düşünme ve …
21. yüzyıl öğrenim becerileri doğrultusunda öğrencilerin sürecin her aşamasına aktif katılım sağladığı Türk Kültür Günü-Hıdırellez Şenliği gerçekleştirildi …
7. Sınıf matematik dersinin kazanımlarından biri olan “rasyonel sayılarda işlemler” konusunda öğrencilerin araştırmalar yaptıkları, bilgisayar ortamında tasarımlar oluşturdukları …
Tarih derslerine olan katkısı sebebiyle Türkiye’de arkeolojik eserlerin korunup korunmadığı hususunda tasarım odaklı düşünme çalışması …
Matematik derslerindeki matematik çözme sürecini akran öğrenmesi ve iş birliğiyle çözüme farklı yaklaşımlar geliştirmeyi hedefleyen bir çalışma …
Biyoloji dersi günlük hayat ile iç içe olan bir derstir. Örneğin, kan tahlili yaptırdığımızda karşımıza gelen sonuçlarda, kan alışverişi yapılması …
9. sınıf Türk dili ve edebiyatı derslerimizde edebî türlerden biri olan “öykü”yü Sait Faik Abasıyanık üzerinden derinlemesine ele aldık …
Bu video içeriğinde, 21. Yüzyıl ihtiyaçları doğrultusunda Açı Okul Öncesi müfredatımıza kattığımız yenilikleri sizlerle paylaşıyoruz …
Öğrencilerimizin materyal türlerini ve kütüphanedeki alanını öğrenebilmeleri için farklı kütüphane aktiviteleri yapıyoruz …
Öğrencilerimizin; her sınıf seviyesinde, her dönem işlenecek edebi türe uygun olarak zümre öğretmenlerinin ortak kararıyla belirlemiş olduğu bir kitabı …
Türkçe dersi kapsamında İstanbul’un farklı semtlerine ait gezi yazıları analiz edilmektedir. Bu analizlerle hem “gezi yazısı” tür özellikleri belirlenmekte hem de …
Biyoloji dersinde öğrendiklerimiz günlük hayatta da karşımıza çıkar. Örneğin, adli bir vaka çözümünde, babalık testlerinde, genetik hastalıkların teşhisinde.